BUSINESS ELEMZÉS & COACHING

 

Szeretnél a saját főnököd lenni, a saját utadat járni, a saját időbeosztásod szerint élni?

Belevágnál egy egyéni vállalkozásba, de kétségeid vannak, hogy egyáltalán Neked való-e és hogy milyen irányban indulj el?

 

Azon gondolkozol, hogy veszel egy nagy levegőt, egy nagy adag bátorságot és a saját utadra lépsz?

Játszadozol a gondolattal, hogy kilépj a megszokott mókuskerékből és végre valami olyat csinálj, aminek maradandó értelme van?

Szeretnél értéket teremteni, másoknak segíteni és közben boldog lenni?

Szabadjára engednéd a kreativitásodat, hogy végre könnyedén szárnyaljon?

Érzed, hogy valami többre vagy képes, mint amit most csinálsz, de nem tudod, hogy merre indulj?

Gratulálok! Megérkeztél & Jó helyen jársz!

Ilyenkor a lehető legjobb döntés, ha stabil alapokra helyezed a leendő vállalkozásod & lézerpontosan meghatározod, hogy mi a Te személyiségedhez legjobban illő vállalkozási terület. Mindezt azért, hogy utána magabiztosan tudjon növekedni és örömöt adni Neked és másoknak is.

Aranyat érő segítőtárs ezen az úton a Grafológia & a Coaching, érdemes Neked is használnod.

Szia Erika, először is szeretném elmondani, hogy nagyon hálás vagyok Neked!!! A legutóbbi Skype-os beszélgetésünk óta folyamatosan pörgök, agyalok és tervezgetek. Úgy érzem, hogy most kerültek igazán a helyére a dolgok a fejemben (és a szívemben is). Piszok jó érzés, hogy most már KONKRÉTAN TUDOM, hogy mihez kezdek a vállalkozás kapcsán, hogy merre visz az utam tovább és mit fogok felépíteni a közeljövőben. A tegnapi leveledhez meg csak annyit, hogy: TEJÓÉGEZAZMEGVAN … vagyis még jobban a helyére tetted a gondolataimat és a céljaimat.” Kriszta