ÖNISMERETI ELEMZÉS & TRÉNING

 

Kérdéseid vannak önmagaddal vagy egy-egy elakadt élethelyzeteddel kapcsolatban, de még nem találtál megnyugtató és előrevivő válaszokat?

Szeretnéd mélyebben átlátni és megismerni magad és a belső működésedet, rejtett képességeidet?

 

Megemelnéd és végre magas szinten tartanád az önbizalmadat és növelnéd az önbecsülésedet?

Kíváncsi vagy, hogy milyen hasznosítható erősségek lakoznak Benned, amiket nem használsz ki vagy esetleg még nem is tudsz róluk?

Rengeteg kérdésed van, de a megbízható válaszok még váratnak magukra?

A megoldásod a stabil, magabiztos önismeretben rejlik, amihez a saját kézírásod mindig őszinte és aktuális segítséget nyújt.

„Majdnem nulla elvárással indultam neki a grafológiai elemzésnek. Azért csak majdnem, mert azt vártam, hogy olyan lesz, mint a többi, rendhagyó módszert alkalmazó ember: ködösítő, féligazságokat közlő. Nincs azokkal sem semmi baj, sokat segítettek mindig. De arra nem számítottam, amit Erikától kaptam. Konkrét, direkt válaszokat, általam ki nem mondott kérdésekre, akkurátus, alapos elemzést, amik beletrafáltak az elevenembe és mindezt olyan határozott természetességgel, amilyet sosem tapasztaltam azelőtt. Egy hete volt az online konzultációnk és még mindig érzem a parazsat, amit létrehozott bennem, sőt, egyre erősödő lángnyelvek csapkodnak kifelé belőle. Nagyon hálás vagyok neki, forduljatok hozzá bizalommal.” Dóri