GYERMEKRAJZ ELEMZÉS

A gyermekrajz különlegessége, hogy olyan csodálatos élményt ad át, amit más módszerekkel nagyon nehéz fellelni.

 

A gyermekrajz segítségével, a valóságon túl olyan értékek tárulnak elénk, mint hogyan éli meg a gyermek a családot, mire van a legnagyobb szüksége, hogyan lehet őt jól szeretni, miben szenved hiányt vagy hogyan hat rá környezete, szülei, testvérei.

A gyermekrajzok elemzése során a kis alkotások életre kelnek és egy olyan különleges világba kalauzolnak el, ami addig ismeretlen volt a szülő számára.

„Szia Erika, nagyon kedves vagy, napokig az elemzés hatása alatt voltam, tényleg időre van szükség, hogy felfogja az ember azt a sok mindent, amit ott egyszerre hall. Nekem sokat fog segíteni, úgy érzem, megtalálni a lányomhoz vezető utat és segít megérteni Őt. Páromnak is adagolom módjával a „használati utasítást” a lányunkkal kapcsolatban, együttműködő és megértő, aminek nagyon örülök. Köszönöm Erika!” Anita

„Kedves Erika és kedves Anyukák, akik ezt olvassátok!

Kaptam egy nagyon részletes gyermekrajz elemzést a közelmúltban. A gyermekem megváltozott viselkedése késztetett segítség kéréshez. Nagyon örülök, hgoy mertem segítséget kérni, mert az elemzés által megerősítést kaptam a konfliktuskezeléshez, mélyebbről megismerhettem a gyermekem pszicho-szféráját. Meglepő volt számomra és a családom számára is, hogy mennyi mindent rejt magában egy gyermekrajz.

A temperamentumát, a családi kapcsolatait, félelmeit, vágyait, szomatikus betegségeit, képességeit. Anyukák, bátran rajzoltassátok a gyerkőcöket, mert a rajzaikból fény derül a kis lelki világukra. Erika pontosan kiolvassa a rajzokból mindazt, amit mi anyai szemmel nem látunk és útmutatást nyújt a lehetőségek feltárásával. Köszönöm az élményt Erika!”

„Erikát megkértem első körben, hogy készítsen egy gyermekrajz elemzést a kisfiam rajzaiból. Sok olyan dolgot mondott, amit már sejtettünk, de nagyon sok olyat is, ami segített jobban megérteni a gyermekemet. Ezek után felbuzdulva már a mi rajzainkat is kielemeztettem vele, azokból is rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt!” Gyöngyvér